top of page

Har det blivit dags för dig att bygga något?Hur ansöker man om bygglov?
Vi har en strikt kvalitetsgaranti på våra bygglovsritning som vi utför till våra kunder. Vi vet att en bra ritning handlar om att redovisa det fackmannamässigt och med kvalité. I vårt arbete har vi stött på många olika utmaningar som resulterat i att vi alltid har förbättrat vår kunskap inom bygglov. Med tiden har vi blivit mer effektiva vilket medfört till att vi har kunnat sänka priserna till dig som kund. Ju mer erfarenhet vi får av våra projekt som vi arbetar med, kan vi underlätta för våra framtida kunder och framtida projekt.


Om du har funderat länge på att bygga något där hemma, det kan exempel vara en ny altan eller pool. Börja med att ta kontakt med byggnadsnämnden i din kommun och fråga dem om vilka handlingar du behöver lämna in till dem för att ansöka om bygglov. I nästa steg, efter att du fått svar från kommunen kan du börja med att rita en enkel skiss på hur du tänkt att det ska se ut. Sedan kan du titta på olika aktörer som kan hjälpa dig med fackmannamässiga bygglovsritningar och jämföra olika offerter. Det finns inget företag som kan ge dig ett beviljat bygglov, det är endast kommunen som kan ge dig ett godkänt bygglov.


Om du anlitar oss för att ta fram bygglovsritningar för ditt projekt, så kommer en ingenjör eller arkitekt arbeta med ditt projekt som har bra koll på vad som behöver redovisas på dina ritningar för att byggnadsnämnden i din kommun ska bli nöjd. Vi arbetar väldigt effektivt och kan vanligtvis leverera dina ritningar inom 5 arbetsdagar. Låt våra konsulter hjälpa dig med bygglovsritningarna, så kan du göra något roligare under tiden och spara tiden på att spendera tid med familjen eller vännerna.


Går du i tankar om att bygga något projekt till sommaren, kontakta oss idag så hjälper vi dig med hela bygglovsprocessen.Comments


bottom of page