top of page

VISUALISERING

Vi hjälper även våra kunder med fotorealistiska bilder. Vi har duktiga konsulter som skapar både bygglovsritningar och fotorealistiska bilder för att du som kund ska få en bättre vision om hur ditt framtida projekt kommer att se ut. Arkitekturvisualisering är något som kan förbättra och effektivisera byggandet av ditt projekt. Det underlättar alltid för byggarna att se hur projektet kommer att se ut när det är färdigbyggt, innan man ens hunnit börjat bygga. 

Det finns en hel del företag och entreprenörer som väljer att sälja byggnadsprojekt på ritningar. Många väljer att starta försäljningen av bostadsprojektet innan man ens har hunnit få ett starbesked från kommunen, för att bygga. Genom att få in pengar innan man börjar bygga så förbättrar man kassaflödet och slipper ta stora lån med hög ränta från bankerna. 

 

Med visualiseringsbilder kan man lättare övertyga investerare och privatpersoner, att göra en affär med dig eller ditt företag. Har man endast 2D ritningar, så kan det vara svårt för dig och andra personer att föreställa sig om, hur huset kommer att se ut i framtiden. Med fotorealistiska bilder kan man se in i framtiden och få en tydligare bild på hur det kommer att se ut efter att bygget är klart.

 

Vi skapar inte bara fotorealistiska bilder för bostadsprojekt. Vi kan även skapa korta videoklipp på bostadsprojekt. Besök vår Instagram sida, för att se våra videoklipp och bilder på några projekt.

 

Kommunen ställer inga krav på att du som kund ska skicka in visualiseringsbilder. Det som är viktigast för kommunen är bygglovsritningarna som är ett krav när man ska ansöka om bygglov. Fördelen med att välja oss, är att du kan få hjälp med både

bygglovsritningar och visualiseringsbilder till ett väldigt bra pris under samma tak. Vi exporterar vår arkitektmodell till ett visualiseringsprogram, som resulterar i att vi kan spara en hel del tid och pengar för våra kunder. I visualiseringsprogrammet behöver vi lägga ner ca 20 timmar för att lägga in material, kulörer, möbler och växter etc om det är ett enkelt bostadshus. Vid större projekt tar det mycket längre tid. 
 

Om du är en kund som driver ett byggföretag så skapar vi 4 exteriöra visualiseringsbilder till dig kostnadsfritt vid din första beställning,  när du väljer att beställa bygglovsritningar från oss till ett nybyggnationsprojekt. 

Nedan kan ni se några exempel bilder på Attefallshus, Bostadsprojekt och LSS-Boende där vi hjälpt kunderna med arkitektritningar, fotorealistiska bilder och tekniska ritningar. Har du några funderingar eller undrar vad det kostar att beställa ritningar från oss?

Om du klickar på priser, så kan du se ungefär vad det kostar. Vill du ha en offert från oss för att jämföra med andra företag, så kan du kontakta oss, så lämnar vi en offert till dig. 

bottom of page