top of page

PRISER

BYGGLOVSRITNINGAR PRIS

Bäst pris på bygglovsritningar

Är det dags att bygga något som kräver bygglov, då har du hittat rätt. Hos oss får du bäst värde för pengarna. Vi arbetar alltid med fasta priser när vi hjälper våra kunder med ritningarna för att ansöka om bygglov eller göra en bygganmälan. Vi är inte billigast eller dyrast, men vi kan garantera att du får bra ritningar till ett bra pris när du väljer oss. Att välja oss som arbetar med fasta priser, medför att du inte behöver tänka på att kostnaden kommer att dra iväg. Av oss får du en offert med fast pris där ändringar ingår kostnadsfritt fram tills att du är nöjd. Förutsatt att det berör delar vi har avtalat om och inte andra tjänster/önskemål.

En uppsättning bygglovsritningar innehåller följande ritningar: Planritning, Fasadritningar, Sektionsritning, Situationsplan och enkla 3D- bilder.

Göra bygglovsritningar själv?

För att ditt bygglov ska bli godkänt, så behöver du fackmannamässiga ritningar. Du kan skapa ritningar själv, men det kommer att ta en hel del tid att rita noggrant och korrekt. Med stor sannolikhet kommer dina bygglovshandlingar inte bli godkända på grund av att dem inte är fackmannamässigt utförda. Då har du lagt ner flera timmar i onödan. Du kan istället rita en enkel skiss på några minuter och skicka skisserna till oss, så framställer vi ritningar som godkänns av kommunen. För att lämna ett pris behöver vi underlag från dig som kund. 

För att ansöka om bygglov behöver du lämna in situationsplan, planritningar, fasadritningar, sektionsritning till kommunen. Efter att kommunen bedömt dina bygglovshandlingar kan kommunen önska andra ritningar. Detta kan vara tekniska handlingar, som till exempel konstruktionsritningar och ventilationsritningar. Vi hjälper dig med alla ritningarna och handlingarna som kommunen behöver för att ni ska få ett startbesked och börja bygga.

Varför ska du välja oss?

Vi är väldigt kunniga om bygglov och har stor erfarenhet av att rita bygglovsritningar. Vi har hög kvalité på våra ritningar och är väldigt noggranna i vårt arbete. Vi är snabba på att leverera färdiga ritningar, det tar cirka 3-5 dagar för de flesta kunderna. Det är väldigt sällan som våra kunder får kompletteringar. Vi arbetar inom ABK09 och med oss kan du vara trygg, vi innehar samtliga ansvarsförsäkringar som krävs. Vi har både F-skatt och momsreg. Du som kund ska alltid jämföra innan du bestämmer dig för att gå vidare med ett företag. Kontakta oss om du har en fråga, vill se exempelritning på ett liknande projekt eller önskar en offert på bygglovsritningar

BYGGLOV GARAGE PRIS.png

GARAGE

Pris från 2500 kr

BYGGLOV FASADANDRING PRIS.png

FASADÄNDRING

Pris från 999 kr

BYGGLOV MUR PRIS.png

MUR/PLANK

Pris från 3000kr

BYGGLOV POOL PRIS.png

POOL

Pris från 3500 kr

BYGGLOV UTERUM PRIS.png

ALTANER/UTERUM

Pris från 3500 kr

BYGGLOV ATTEFALLSHUS PRIS.png

ATTEFALLSHUS

Pris från 3500 kr

BYGGLOV TILLBYGGNAD PRIS.png

TILLBYGGNAD

Pris från 3500 kr

BYGGLOV FRITIDSHUS PRIS.png

FRITIDSHUS

Pris från 5000 kr

VISUALISERINGSBILDER PRIS.png
BYGGLOV NYBYGGNATION PRIS.png

VISUALISERINGSBILDER

BOSTADSHUS

Pris från 2000 kr per bild

Pris från 10 000 kr

BYGGLOV KONTOR PRIS.png
FLERBOSTADSHUS BYGGLOV PRIS.png

KONTOR & LOKALER

FLERBOSTADSHUS

Be om offert

Be om offert

bottom of page