top of page

OM OSS

Företaget Bygglovskonsulter startades med syfte att hjälpa fastighetsägare med bygglovsritningar och bygghandlingar.


Vi är ett team som består av arkitekter och byggnadsingenjörer som är experter på bygglovsritningar. Vi utgår om vad som gäller för just ditt projekt och hjälper dig som kund att ta dig genom hela bygglovsprocessen så smidigt och billigt som möjligt. Att ansöka om bygglov är inte svårt eller krångligt. Du behöver endast fylla i en ansökningsblankett som du hittar på kommunens hemsida och sedan bifoga ritningarna. Har du några frågor eller funderingar så kan du alltid kontakta oss, om du behöver hjälp med bygglovsritningar eller förstå om vad som gäller för just din typ av projekt.  

Vår ambition är att alltid göra byggprocessen så enkel som möjligt för dig som kund.

Vi ritar din byggnad i ett 3D-verktyg och levererar ritningarna direkt till dig i PDF format. 

Varför ska du välja oss?

Vi har en bred erfarenhet inom arkitektur och bygglov och kan därmed projektera prisvärda bygglovsritningar för dig som vill ha hjälp med ditt bygglov. Vi har en stor arbetsmoral och är kreativa i vårt arbete. Vi har hjälpt fler än 500 kunder med olika typer av byggnadsprojekt. Vi har fått bra omdöme från olika kommunen runt om i landet. Vi strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda och hittar alltid lösningar tillsammans. Vi fokuserar främst på bygglov och bygglovsritningar. Vi försöker alltid utvecklas inom alla områden som vi arbetar inom. Vi erbjuder bäst pris på bygglovsritningarna som du behöver för att ansöka om bygglov. 

Besök vårt Instagram konto för att se våra tidigare projekt och visualiseringar. 

BYGGLOV GÖTEBORG.png

Var finns vi?

Under den rådande pandemin arbetar alla våra konsulter hemifrån, annars finns vi i Uppsala, Göteborg och Jönköping. Oavsett var er organisation eller ert företag är stationerat, så hittar vi alltid en lösning tillsammans. Vi arbetar just nu online och kan hjälpa våra kunder med bygglov och bygglovshandlingar helt digitalt.

Recensioner

bottom of page