top of page

HJÄLP MED BYGGLOV

Bygglovskonsulter har konsulter stationerade i Jönköping, Göteborg och Uppsala. Tillsammans arbetar arkitekter, ingenjörer och BIM-samordnare för att göra byggprocessen enkel för dig som kund.  Under den rådande pandemin arbetar alla våra konsulter på distans. Vill du som kunde boka in ett möte med oss, så finns möjlighet att boka in ett digitalt möte. Vi använder oss av Google meets och även Zoom för att kommunicera med våra kunder utan att ses fysiskt. Vi arbetar väldigt effektivt digitalt och vi har hjälpt många kunder runt om i landet med sina bygglovshandlingar för att ansöka om bygglov. Vi saknar självklart de fysiska mötena och längtar efter att den rådande pandemin ska ta slut, så att vi kan ses på plats igen. Till följd av att vi inte har några kontor just nu och inga hyror att betala, så har vi valt att sänka priserna på våra ritningar med cirka 10 procent mot våra kunder. Se våra nya priser på bygglovsritningar.

I Jönköping har medarbetare som hjälper dig med dina bygglovsritningar och ditt bygglov. Vi samarbetar även med flera byggföretag i Jönköping, som köper olika typer av tjänster av oss. De flesta av våra kunder i Jönköping är intresserade av bygglovshandlingar och arkitektritningar. Vi har två konsulter stationerade i Jönköping om ni som kund vill boka in ett fysiskt möte. 

vybild_jonkoping.jpg

Bor du i Göteborg och behöver hjälp med dina bygglovshandlingar? Då har du hittat rätt!

Vi har hjälp fler än 100 kunder med bygglovsritningar i Göteborg. Det byggs mycket i Göteborg just nu och staden växer. Byggnadsnämnden i Göteborg har mycket att göra på grund av att det är så många som ansöker om bygglov. Var smart och ansök om bygglov i god tid, så att du hinner bygga ditt uterum eller växthus till sommaren. 

goteborg-stadsvy-alvsborgsbron-2.jpg

Funderar du på att bygga något i Uppsala?

Vi hjälper dig med alla ritningar och dokument som kommunen kräver för att du ska få ett beviljat bygglov. 

Bygglovsritningar är nästan alltid ett krav vid ansökan om bygglov. Funderar du över om det du tänkt att bygga kräver bygglov kontakta oss, så hjälper vi dig. 

Flygfoto över hustak i förorter neighbor
bottom of page