top of page

Var jobbar vi?

Vi arbetar helt digitaliserad över hela Sverige. Under Corona pandemin har vi valt att arbeta hemifrån istället för att sitta på ett kontor och möta kunderna fysiskt. Att vi arbetar hemifrån har medfört besparingar vilket även gjort stor nytta för våra kunder.

Vi har kunnat sänka våra priser med 10-20%. Idag erbjuder vi bäst pris på bygglovsritningar i hela Sverige.
BYGGLOVSRITNINGAR SVERIGEIdag har vi möten med våra kunder helt digitalt. Istället för att ses fysiskt, så bokar vi ett möte på Zoom eller Google Meets. Vi har fått väldigt bra respons från våra kunder. Både vi och kunderna som vi hjälper tycker att det är mer effektivt att boka ett möte digitalt än att ses fysiskt. Det är även mer hållbart för miljön att ha digitala möten.


Vi har hjälpt kunder runt om i hela landet med ritningar för att ansöka om bygglov. Vi har även företagskunder som vi hjälper kontinuerligt med ritningar inför sina byggen.

Under åren har vi arbetat med både stora och små projekt. År 2021 projekterade vi ett stort flerbostadshus i Sälen och hjälpte även byggföretag med bygghandlingar.


Det är ingen skillnad att träffas fysiskt eller digital. Vill ni vara med och se när vi ritar ert projekt så kan Arkitekten dela skärmen, så kan ni sitta hemma i soffan och titta på och kommentera under tiden Arkitekten ritat ert drömhus.


Det finns ingen större skillnad mellan oss och Arkitekten som bor i samma stad som er. Vi arbetar på samma sätt och tar fram handlingar på ett fackmannamässigt sätt. Skillnaden är att vi arbetar online och är ungefär hälften så dyra som Arkitekterna som sitter i dyra kontor mitt inne i stan.


Vill du spara både tid och pengar så ska du välja oss. Jämför själv!


Comentarios


bottom of page