top of page

Tillsammans med er skapar vi framtidens bostĂ€der 💙🏗BYGGLOVSRITNINGAR ALTANVi designar utifrÄn era skisser och ni bygger framtidens bostÀder. Tillsammans bygger vi upp vÄrt Sverige och skapar nÄgot positivt för samhÀllet. Januari Är 2021 fram tills nu har vi hjÀlpt ca 500 kunder med bygglovsritningar & bygghandlingar. Tack för att ni vÀljer oss och tack för alla kunder som tipsar om oss till sina vÀnner, familj, grannar och kollegor.


Hur ska framtidens bostÀder se ut?

Har ni tÀnkt pÄ hur framtidens bostÀder kommer att se ut, en sak som vi Àr sÀker pÄ Àr att de kommer vara mer hÄllbara. Framtidens bostÀder kommer byggas mer med hÄllbara material, som man kan Ätervinna. Betong som Àr ett vanligt byggmaterial slÀpper ut vÀldigt mycket koldioxid vilket inte Àr hÄllbart i lÀngden. I Sverige har vi gott om skog och trÀd och det kan vara fördelaktigt pÄ mÄnga olika sÀtt att bygga med sÄ mycket trÀ som möjligt.


Vi tror att mÄnga mÀnniskor gillar ljusinslÀpp och dÀrför tror vi att mÄnga kunder kommer att vÀlja designa sina hus med stora fönsterpartier som slÀpper in mycket dagsljus. Raka former och horisontella linjer, svagt sluttande tak, flera terrasser Àr nÄgra trender inom de senaste Ären.


BostÀder Àr nÄgot som ökar i vÀrde. Om du tittar pÄ statistik sÄ kan du se att en bostad ökar i snitt ca 2-10% varje Är. Det byggs mycket bostÀder och det investeras vÀldigt mycket i att producera nya bostÀder just nu. NÀr efterfrÄgan Àr stor ökar bostadspriserna i vÀrde och i Sverige har vi en stor efterfrÄgan pÄ bostÀder just nu.


Ta hjÀlp av oss, sÄ skapar vi din framtida bostad tillsammans!


bottom of page