top of page

Tillsammans med er skapar vi framtidens bostäder 💙🏗BYGGLOVSRITNINGAR ALTANVi designar utifrån era skisser och ni bygger framtidens bostäder. Tillsammans bygger vi upp vårt Sverige och skapar något positivt för samhället. Januari år 2021 fram tills nu har vi hjälpt ca 500 kunder med bygglovsritningar & bygghandlingar. Tack för att ni väljer oss och tack för alla kunder som tipsar om oss till sina vänner, familj, grannar och kollegor.


Hur ska framtidens bostäder se ut?

Har ni tänkt på hur framtidens bostäder kommer att se ut, en sak som vi är säker på är att de kommer vara mer hållbara. Framtidens bostäder kommer byggas mer med hållbara material, som man kan återvinna. Betong som är ett vanligt byggmaterial släpper ut väldigt mycket koldioxid vilket inte är hållbart i längden. I Sverige har vi gott om skog och träd och det kan vara fördelaktigt på många olika sätt att bygga med så mycket trä som möjligt.


Vi tror att många människor gillar ljusinsläpp och därför tror vi att många kunder kommer att välja designa sina hus med stora fönsterpartier som släpper in mycket dagsljus. Raka former och horisontella linjer, svagt sluttande tak, flera terrasser är några trender inom de senaste åren.


Bostäder är något som ökar i värde. Om du tittar på statistik så kan du se att en bostad ökar i snitt ca 2-10% varje år. Det byggs mycket bostäder och det investeras väldigt mycket i att producera nya bostäder just nu. När efterfrågan är stor ökar bostadspriserna i värde och i Sverige har vi en stor efterfrågan på bostäder just nu.


Ta hjälp av oss, så skapar vi din framtida bostad tillsammans!


Komentarai


bottom of page