top of page

Från ide till verklighet!

Har du en idé som du vill förverkliga? Kanske så har du alltid drömt om att designa ditt eget hus?
BYGGLOV GARAGEVi ritar och designar majoriteten av våra hus efter kundens önskemål. När ni väljer att anlita oss, så väljer ni att få era önskemål och tankar skissade på ett fackmannamässigt sätt, redo för att söka bygglov. Många arkitekter är envisa och har svårt att låta kunden designa sitt hus exakt som den vill. Arkitekter kan påpeka vissa fel som du som privatperson inte ser eller förstår. Det kan till exempel vara att du får in för mycket dagsljus, vilket kan leda till att det blir alldeles för varmt på sommaren. Men hos oss är det inga problem, eftersom att våra arkitekter vet att det finns olika typer av fönster som inte släpper in mycket värme. Vi låter kunden bestämma, om det uppstår något problem så löser vi det på bästa sätt, där kundens önskemål står i fokus. Det är därför väldigt viktigt med att välja rätt arkitekt som har erfarenhet av att rita hus.


Vill du till exempel ha ett garage med terrass på taket, så kommer våra arkitekter inte säga att det inte går. Utan vi kommer rita efter dina önskemål och sedan får konstruktören dimensionera byggnaden så att den håller. Allt går så länge man vill!


Vi alla gillar något som är unikt, som sätter sin prägel på huset. Det kan vara en inomhuspool, det kan vara en snygg braskamin, det kan vara en trappa eller stora fönsterpartier. Vi gillar när kunder har unika hus, som inte alls liknar något annat hus. Vi har ritat en hel del hus som är unika, som ni kan se på våra tidigare projekt eller visualiseringar.


Gör som alla andra, jämför olika företag med varandra och titta på hur de kan hjälpa er, så att ni får mest värde för pengarna. Vi har bra kvalité på våra ritningar, vi är snabba på svara och leverera och vi erbjuder ritningar till väldigt bra priser. Det är några fördelar med att välja oss.


Comments


bottom of page