top of page

Anlita en Arkitekt

När du ska bygga så behöver du i de flesta fall lämna in bygglovsritningar till kommunen. Bygglovsritningar benämns även som arkitektritningar. Kommunerna kräver att du som ska bygga lämnar in fackmannamässiga ritningar. Du kan välja att rita själv, men det är väldigt tidskrävande och det blir oftast fel när privatpersoner väljer att rita själva. Hos oss på Bygglovskonsulter så får du hjälp med fackmannamässigt utförda arkitektritningar.
Enterprise Magazine har skrivit en artikel om oss, där de kort förklarar vad vi arbetar med och hur vi arbetar. Vi arbetar online och lägger stor vikt på kvalité i vårt arbete. Vi erbjuder bäst pris på bygglovsritningar i hela Sverige och vi levererar vanligtvis ritningar till projekt som Attefallshus, uterum, tillbyggnader, altaner, garage inom 5 arbetsdagar efter beställning. Anledningen till varför vi är så duktiga och kan leverera färdiga handlingar inom kort väntetid, är för att vi har flera års erfarenhet och kunskap att arbeta med plan-och bygglagen.

Våra arkitekter har arbetat med hundratals projekt och kan de mesta bygglovsreglerna utantill. Arkitekterna vet vad som behöver redovisas på ritningarna för att kommunen ska godkänna beställarens ansökan om bygglov. Vi har fått väldigt bra respons från beställare och kommunen.

Behöver du hjälp med arkitektritningar, så tveka inte på att ringa oss eller mejla oss på kontakt@bygglovskonsulter.com.


Comments


bottom of page